Φοβερό γκολ αλά Ζλάταν από τον Κασέμι της Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Φοβερό γκολ αλά Ζλάταν από τον Κασέμι της Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Gazzetta team
Φοβερό γκολ αλά Ζλάταν από τον Κασέμι της Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

bet365

Ενα απίστευτο γκολ σημείωσε ο νεαρός Αλβανός μέσος της Κ19 του Ολυμπιακού, κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών.

Ο Ολυμπιακός Κ19 επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στην αγωνιστική δράση καθώς κατάφερε να επικρατήσει με το εμφατικό 4-0 της αντίστοιχης ομάδας του ΟΦΗ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν από πολύ νωρίς να πάρουν το προβάδισμα, με διαφορά δύο τερμάτων, χάρη στα γκολ του Τσέλιου. Το 3-0 για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 50' και συγκεκριμένα από τον Κασέμι.

Μετά από σέντρα του Κίτσου, ο 18χρονος Αλβανός μέσος με ένα εκπληκτικό τακουνάκι στην κίνηση, που θύμισε Ζλάταν, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αποστολόπουλος στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα