Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε 5 χρόνια μετά την άνοδό της (vid)

Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε 5 χρόνια μετά την άνοδό της (vid)

Gazzetta team
Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε 5 χρόνια μετά την άνοδό της (vid)

bet365

Η νίκη στη Ζάκυνθο στις 16 Μαΐου του 2016 έστειλε τους «βυσσινί» ξανά στα «σαλόνια» και σήμερα, 22 Μαΐου 2021, «σφραγίστηκε» πως δεν συνεχίζουν στη Super League 1
«Σφραγίστηκε» σήμερα (22/5) η... μοίρα της ΑΕΛ, καθώς η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League 1 έστειλε και... επίσημα τους «βυσσινί» στη Super League 2 και επισημοποίησε τον υποβιβασμό τους. Κατά μία σύμπτωση 5 χρόνια μετά από την επιστροφή τους στα «σαλόνια».
Πιο συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου του 2016 επικράτησαν 1-0 στη Ζάκυνθο χάρις σε γκολ του Βαρέλα και εξασφάλισαν τότε μαθηματικά την άνοδό τους, παρότι απέμεναν 2 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της σεζόν. Οπου μάλιστα στο τέλος κατέκτησαν και τον τίτλο του πρωταθλητή στη Football League. Πλέον στις 22 Μαΐου του 2021 η ομάδα επέστρεψε στα «αλώνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα