Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League με τρεις αρνήσεις στα play out

Gazzetta team
Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League με τρεις αρνήσεις στα play out

bet365

Κατά την σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ομόφωνα για τα play off, Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΛ καταψήφισαν την βαθμολογία των play out.

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League. Όπως έγινε γνωστό κατά την διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης μεταξύ των ομάδων ομόφωνα επικυρώθηκε η βαθμολογία των play off, ενώ κατά συντριπτική πλειοψηφία αυτή των play out (12-3 με Ολυμπιακό, Άρη και ΑΕΛ να καταψηφίζουν). Παράλληλα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της Super League Κ17 και Κ15 της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Με την επικύρωση και τυπικά ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος με τους ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ να κερδίζουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, την ώρα που οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του Παναιτωλικού στα μπαράζ με αντίπαλο την Ξάνθη, καθώς και ο υποβιβασμός της ΑΕΛ στην SL2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των Playoffs του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και κατά πλειοψηφία, με ψήφους 12 υπέρ και 3 κατά, η βαθμολογία των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων Super League Κ17 και Κ15 της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα