Πηλαδάκης: «Αλέξη δεν διαβάζεις ή δεν καταλαβαίνεις»

Gazzetta team
Πηλαδάκης: «Αλέξη δεν διαβάζεις ή δεν καταλαβαίνεις»

bet365

Ο Κώστας Πηλαδάκης ξεκαθάρισε στον Αλέξη Κούγια πως δεν πρόκειται να περπατήσει μαζί του στην πόλη της Λάρισας προσθέτοντας πως ο νυν ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έχει μπόλικο χρόνο για ανακοινώσεις για να ξεχαστεί η φετινή χρονιά

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη:

«Αλέξη επαναλαμβάνεσαι…. δεν διαβάζεις η δεν καταλαβαίνεις….12 χρόνια δεν απολύθηκε ούτε άνθρωπος όταν ο κλάδος μας υπέστη 70% πτώση και συνεχίζω και τους εργοδοτώ…. αυτή είναι η κληρονομιά μου…..

Αλλά που να καταλάβεις εσύ…..είμαι πολύ απασχολημένος για να το συνεχίσω όλο αυτό ενώ εσύ φαίνεται έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για ανακοινώσεις….και απλά θες να ξεχαστεί η φετινή χρονιά αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο… αυτό το να περπατήσουμε μαζί ….. καλό, πραγματικά πολύ καλό….

Αλέξη σε ενημερώνω ότι όταν σε αγαπάει ο κόσμος το δηλώνει ο ίδιος…. όχι εσύ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα