Ολυμπιακός: Συμβόλαιο ζωής 15 εκατ. σε Μπελχαντά από Αλ Χιλάλ!

Ολυμπιακός: Συμβόλαιο ζωής 15 εκατ. σε Μπελχαντά από Αλ Χιλάλ!

Ολυμπιακός: Συμβόλαιο ζωής 15 εκατ. σε Μπελχαντά από Αλ Χιλάλ!

bet365

Ο Γιουνές Μπελχαντά αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που αγγίζουν τα 15.000.000 ευρώ κι έτσι η εν λόγω περίπτωση χάνεται για τον Ολυμπιακό!
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το όνομα του Γιουνές Μπελχαντά έπαιξε πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό! Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση χάνεται για τους πρωταθλητές.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, η Αλ Χιλάλ του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Καταλαβαίνετε πως αυτά τα χρήματα είναι αδύνατον να τα πάρει από ελληνική ομάδα ο 31χρονος μεσοεπιθετικός

Θυμίζουμε ότι ο Μαροκινός έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι με την οποία είχε συνολικά 53 ματς και 5 γκολ με 5 ασίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μονπελιέ, Ντιναμό Κιέβου, Νις και Σάλκε, ενώ έχει φορέσει 50 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, προσέφερε στο Γιουνές Μπελχαντά 3ετές συμβόλαιο με 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Μπελχαντά αποδέχθηκε την υψηλή προσφορά κι ο Μαροκινός θα πάει στην Αραβία για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής».

Στο τιμόνι της Αλ Χιλάλ βρίσκεται ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις, ενώ στον εν λόγω σύλλογο αγωνίζονται «μεγάλα» ονόματα όπως είναι αυτά των Τζοβίνκο, Γκομίς, Βιέτο, Καρίγιο. Μάλιστα, αν τελικά ολοκληρωθεί το deal, ο Μπελχαντά θα γίνει συμπαίκτης με τον Κούρντι, που τον μάθαμε μέσω του Πανιώνιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα