Ματίγια: «Η ομάδα ήταν μια οικογένεια»

Ματίγια: «Η ομάδα ήταν μια οικογένεια»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια στάθηκε στο στοιχείο που χαρακτήρισε τον Άρη στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου αλλά και στην υλοποίηση του στόχου της ευρωπαϊκής εξόδου.

Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε αρχικά στην κατάληψη της 3ης θέσης. «Είμαστε χαρούμενοι για ό,τι κάναμε στη διάρκεια της σεζόν. Η ομάδα πήρε την τρίτη θέση, εξασφάλισε και πάλι την έξοδό της στην Ευρώπη, έβγαλε εικόνα πραγματικής οικογένειας κι ολ’ αυτά είναι σημαντικά για το κλαμπ, τους οπαδούς, εμάς και τις οικογένειές μας. Ήταν μια σεζόν με πολλά παιχνίδια. Στη διάρκεια μιας χρονιάς πάντα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες στον κόσμο αλλά το σπουδαιότερο για μας ήταν ότι ήμασταν οικογένεια και μέσα από την καλή ατμόσφαιρα που είχαμε στην ομάδα, διαχειριστήκαμε όλες τις στιγμές και τελικώς πετύχαμε τον στόχο μας», είπε στα κανάλια Novasports.

Ο Ματίγια δεν κατάφερε να ξεχωρίσει μια στιγμή από το σύνολο της χρονιάς. «Είναι πολλές οι στιγμές για να επιλέξω μόνο μία. Μετά τον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε αλλά και χάσαμε παιχνίδια. Μας πλήγωσε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός όπως και η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ γιατί εκεί χάθηκε η δεύτερη θέση την οποία θέλαμε και θεωρώ ότι την αξίζαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα