Χιμένεθ: «Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια»

Χιμένεθ: «Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια»

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΚ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους ποδοσφαιριστές του, σε ότι αφορά την προσπάθεια που κατέβαλαν στη σεζόν
Με το 0-0 κόντρα στον Αρη ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ, σε ένα ματς όπου ο Μανόλο Χιμένεθ διατηρεί παράπονα από τη διαιτησία. «Η ομάδα το προσπάθησε μέχρι που μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά. Στο δεύτερο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Ο Αρης είναι μία καλή ομάδα, αλλά ο διαιτητής δεν μας άφησε να παίξουμε», σχολίασε αρχικά στη NOVA. Και μετά ρωτήθηκε για τη «γεύση» που του άφησε η χρονιά.«Ηταν μια πολύ δύσκολη σεζόν. Ολοι το είδαμε. Ας το αφήσαμε εκει. Ηταν κάποια πράγματα που κάποιοι δεν ήθελαν να δουν. Δεν μιλάω για ανθρώπους στο κλαμπ».
Υστερα δεν θέλησε να αποκαλύψει τι θα πει στους παίκτες του. «Δεν θα σας πω. Μένουν μεταξύ μας. Η προσπάθεια που έκαναν είναι πολύ μεγάλη. Οποιος θέλει να το δει μπορεί να το δει, όποιος δε θέλει δεν μπορεί να το αξιολογήσει». Οσο για το αν το επόμενο «ραντεβού» τους θα είναι σε ένα μήνα ,(σ.σ. δηλαδή αν θα είναι στην «πρώτη» της επόμενης σεζόν) σχολίασε «Δεν ξέρω. Δεν το σκέφτομαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα