Μάντζιος: «Μας στεναχωρεί η απώλεια της δεύτερης θέσης»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Μας στεναχωρεί η απώλεια της δεύτερης θέσης»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος εκτίμησε ότι η φετινή πορεία του Άρη και η 3η διαδοχική έξοδος στην Ευρώπη είναι πειστήριο εξέλιξης, αλλά δεν ξέχασε και τη δεύτερη θέση.
Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι… «η ομάδα έκανε την καλύτερη πορεία της στα τελευταία 40 χρόνια και αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο, τη διοίκηση, τα υπέροχα παιδιά και όλο το προσωπικό της ομάδας για την εξαιρετική χρονιά. Στεναχωριόμαστε που χάσαμε τη δεύτερη θέση γιατί την αξίζαμε βάσει εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του Πρωταθλήματος». Εκεί του επισημάνθηκε ότι η ομάδα για 3η συνεχή χρονιά εξασφάλισε την ευρωπαϊκή έξοδό της και απάντησε. «Αυτό δείχνει ότι ο Άρης επανήλθε, κάνει σταθερά βήματα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του συλλόγου γιατί η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται και να εξελίσσεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα