Όλοι μέσα στον Ατρόμητο για το ματς με τον Βόλο

Gazzetta team
Όλοι μέσα στον Ατρόμητο για το ματς με τον Βόλο

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης πήρε 24 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Ο Ατρόμητος ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Σάββατο (19:30) με αντίπαλο τον Βόλο στο Περιστέρι. Σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να αποτελέσει και το τελευταίο για αρκετούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή καθώς θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις.

Στην αποστολή ο Σάββας Παντελίδης πήρε ουσιαστικά όλους τους ποδοσφαιριστές του. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χαρίσης, Κιβρακίδης, Μανδάς και Μάτιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το παιχνίδι θα κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ούμπιδες.

Οι 24 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Ατρόμητου είναι οι Γιαννιώτης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Οικονομίδης, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου, Νταβιώτης, Τομάσεβιτς, Μαυρομμάτης, Εντομβόνγι και Τριμμάτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα