ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν στροφές Καντουρί και Καγκάβα, στάσιμος ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν στροφές Καντουρί και Καγκάβα, στάσιμος ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν στροφές Καντουρί και Καγκάβα, στάσιμος ο Ίνγκασον

bet365

Ο Μαροκινός μέσος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (14/5) και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (16/5-19:30), ξεπέρασε τα προβλήματα και ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε με ικανοποίηση τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα να συμμετέχουν σε όλο το πρόγραμμα της σημερινής (14/5) προπόνησης με την οποία οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει πλέον ένα σημαντικό πρόβλημα να λύσει ενόψει του μεγάλου τελικού της 22άς Μαΐου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το πρόβλημα λέγεται «Ίνγκι Ίνγκασον». Ο Ισλανδός στόπερ για άλλη μια μέρα παρέμεινε στο γυμναστήριο συνεχίζοντας το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί, με αποτέλεσμα να μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες συμμετοχής στον τελικό του κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα