ΑΕΛ: Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, καθώς «ελπίζει»

ΑΕΛ: Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, καθώς «ελπίζει»

Gazzetta team
ΑΕΛ: Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, καθώς «ελπίζει»

bet365

Οι «βυσσινί» δεν θα σταματήσουν μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανεξαρτήτως αν γίνει ή όχι το παιχνίδι λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που ταλαιπωρούν τον «Αγιαξ της Ηπείρου»
Τις όποιες πιθανότητές της να διεκδικήσει την παραμονή της εξωαγωνιστικά θα εξαντλήσει η ΑΕΛ ή έστω θα επιδιώξει να το κάνει. Ετσι μετά την επιστροφή ορισμένων «κομμένων» οι «βυσσινί» αποφάσισαν πως οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν και μετά το επερχόμενο (15/5) ματς του Αλκαζάρ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που πάντως είναι ανοικτό αν θα διεξαχθεί λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που ταλαιπωρούν τον «Αγιαξ της Ηπείρου».
Ο λόγος είναι πως εκκρεμεί η εξέταση της καταγγελίας που έχουν καταθέσει γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ, όπου αν δικαιωθούν τότε στην ομάδα των Ιωαννίνων θα επιβληθούν κυρώσεις που ίσως διαφοροποιήσουν τα υπάρχοντα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα και η Λάρισα βρεθεί στα μπαράζ.
Ετσι ανεξαρτήτως εάν γίνει ή όχι το παιχνίδι του Σαββάτου, στην ΑΕΛ θα συνεχίσουν τις προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα