Ολυμπιακός: Στα 26.383 τα εισιτήρια που διατέθηκαν για τη φιέστα

Ολυμπιακός: Στα 26.383 τα εισιτήρια που διατέθηκαν για τη φιέστα

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Στα 26.383 τα εισιτήρια που διατέθηκαν για τη φιέστα

bet365

Στις 26.383 ανέρχεται ο αριθμός των ηλεκτρονικών εισιτηρίων τα οποία διατέθηκαν μέχρι και τη λήξη της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Ο συνολικός αριθμός των ηλεκτρονικών εισιτηρίων τα οποία διατέθηκαν μέχρι και τη λήξη της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος έφτασε τις 26.383! Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ευχαριστεί τον κάθε ένα ξεχωριστά για τη στήριξη μέσω της «εικονικής» κερκίδας.

Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το συλλεκτικό εισιτήριο με τη βεβαίωση συμμετοχής και λόγω της ζήτησης που υπάρχει, τα εναπομείναντα 5.911 εισιτήρια θα συνεχίσουν να διατίθενται ηλεκτρονικά από την επίσημη σελίδα του συλλόγου μας (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, καθημερινά και ώρες 10:00-18:00».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Καμινιώτισσα γιαγιά που φιλάει την κούπα του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού (vid)

Ολυμπιακός: Η φιέστα των παικτών με τις συντρόφους τους (pics)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα