Με Τζόλη βασικό και πολλές αλλαγές ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο (vid)

Με Τζόλη βασικό και πολλές αλλαγές ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο (vid)

bet365

O Χρήστος Τζόλης επιστρέφει στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, που θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές και χωρίς τους Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ινγκασον, Ζίβκοβιτς, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έμεινε εκτός 20άδας του ΠΑΟΚ για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως και οι Στέφαν Σβαμπ (τιμωρημένος), Ίνγκι Ινγκασον, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι στον πάγκο για το «Δικέφαλο», που θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές.

Φανέλα βασικού πήρε μετά από καιρό ο Χρήστος Τζόλης και στο 3-4-3 ο Ροντρίγκο Σοάρες θα είναι ο ένας εκ των τριών στόπερ, με τον Λευτέρη Λύρατζη να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Χάρης Τσιγγάρας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης και την τριάδα των στόπερ θα συνθέσουν οι Ροντρίγκο, Βαρέλα και Μιχαηλίδης, μπροστά τους θα βρίσκονται οι Αουγκούστο και Τσιγγάρας.

Σε ότι αφορά τις δύο πτέρυγες, σε αυτές θα κινούνται οι Λύρατζης και Μπάμπα, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα στελεχώσουν οι Τζόλης, Ουάρντα και Κρμέντσικ.

Στον «ασπρόμαυρο» πάγκο κάθονται οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Μιχάι, Περέιρα, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Νινούα, Α. Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα