Παναθηναϊκός: Προπονητής «ηγέτης», αύξηση του μπάτζετ και εμφάνιση Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Προπονητής «ηγέτης», αύξηση του μπάτζετ και εμφάνιση Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Προπονητής «ηγέτης», αύξηση του μπάτζετ και εμφάνιση Αλαφούζου

bet365

O Παναθηναϊκός έμεινε εκτός Ευρώπης, έγραψε αρνητική ιστορία και από σήμερα ετοιμάζει τις κινήσεις του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ποιες είναι αυτές; Οι απαντήσεις στο gazzetta.gr!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μετά το 1997, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός Ευρώπης για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και το καλοκαίρι του 2022 θα έχει ολοκληρώσει μια πενταετία μακριά από τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, η οποία τον έχει φέρει ένα βήμα από τον αφανισμό στην ειδική βαθμολογία! Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα από την ΑΕΚ έμεινε και μαθηματικά εκτός τετράδας σε μία καταστροφική και άκρως αποτυχημένη σεζόν, για την οποία ευθύνεται κυρίως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο σύλλογος βρίσκεται στην χειρότερη φάση της σύγχρονης ιστορίας του και για να επιστρέψει στην κανονικότητα που αρμόζει στο μέγεθος του, θα πρέπει άμεσα να λειτουργήσει με οργάνωση, πλάνο, σχέδιο και πάνω από όλα ποδοσφαιρική λογική, η οποία αγνοείται! Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ήδη τις επόμενες κινήσεις του για να μπορέσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει τίτλους. Ποιες είναι αυτές;

  • Το «τριφύλλι» εδώ και καιρό έχει βγει στην αγορά για αναζήτηση προπονητή από το πάνω ράφι. Ο Λάζλο Μπόλονι ακόμη και αν οι «πράσινοι» τερμάτιζαν σε θέση Ευρώπης, δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνει, κάτι που έχουμε τονίσει εδώ και καιρό. Πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου είναι να πάει σε μία επιλογή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, σε έναν τεχνικό, ο οποίος θα έρθει και θα κάνει την διαφορά στον «πράσινο» οργανισμό, θα ανεβάσει επίπεδο το έμψυχο δυναμικό που θα βρει (όπως κάνει κάθε ικανός τεχνικός) και παράλληλα η πρόσληψή του θα δημιουργήσει ελπίδα και προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας για την νέα χρονιά. Όπως προκύπτει από την πιάτσα των ατζέντηδων, το κλαμπ είναι έτοιμο να δώσει το μεγαλύτερό του συμβόλαιο στον νέο προπονητή. Θα είναι από το εξωτερικό και την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Αλαφούζος. Ακόμη και αν μείνει ο Ντρεοσί στην θέση του GM, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μετά το... φιάσκο με τον Πογιάτος, θα περάσει από κόσκινο τον επόμενο προπονητή και αφού κάνει πρώτα ο ίδιος την διαδικασία των τελικών συνεντεύξεων!
  • Ο Παναθηναϊκός, όπως και όλες οι ομάδες της Λίγκας, θα έχουν ακόμη ένα σημαντικό έσοδο. Από το στοίχημα. Περίπου 1.5 εκατομμύρια ευρώ. Η πιθανή επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες θα φέρει έσοδα από εισιτήρια, ενώ τα πράγματα στο οικονομικό, έχουν βελτιωθεί εδώ και μια διετία με την μείωση στην φορολογία στα συμβόλαια των παικτών. Εκμεταλλευόμενος αυτές τις συνθήκες, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αυξήσει το μπάτζετ του. Από τα 7 εκατομμύρια «καθαρά» αυτή την στιγμή, στα 10.
  • Ο Γιάννης Αλαφούζος εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει τοποθετηθεί ούτε μία φορά για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Παραμένει... εξαφανισμένος από το 2017. Αυτή την στιγμή, το πιθανότερο σενάριο, είναι να τοποθετηθεί το επόμενο διάστημα για όσα έχουν συμβεί και να (ξανά) ζητήσει πίστωση χρόνου από τον κόσμο του συλλόγου, στην συνείδηση του οποίου είναι «τελειωμένος» από την σεζόν 2017-2018, όπου τράβηξε την πρίζα της χρηματοδότησης, με τις γνωστές συνέπειες. Είτε το κάνει σε ένα safe περιβάλλον, είτε σε κανονική συνέντευξη Τύπου, ο «mr. ΣΚΑΪ» είναι υποχρεωμένος να βγει και να μιλήσει, καθώς αποτελεί τον ιδιοκτήτη μίας σημαντικότατης ομάδας, η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.
  • Υπάρχει η διάθεση να στελεχωθεί σημαντικά το ποδοσφαιρικό τμήμα και να καλυφθούν τα τεράστια κενά οργάνωσης που έχει αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός. Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο το σε ποιες θέσεις θα γίνει αυτό, όμως, φαίνεται πως θα υπάρξει «ενίσχυση» με ένα ή δύο νέα στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός ένα βήμα πριν τον μηδενισμό στην Ευρώπη

Ο Αλαφούζος τον άφησε χωρίς προπονητή και ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία!

Ο Παναθηναϊκός επί Αλαφούζου ξέχασε την Ευρώπη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα