Ο Μάκαριτς στο μεταγραφικό... κάδρο των Ολυμπιακού και ΑΕΚ (vid)

Ο Μάκαριτς στο μεταγραφικό... κάδρο των Ολυμπιακού και ΑΕΚ (vid)

bet365

Ο 25χρονος Μίλαν Μάκαριτς των 27 γκολ σε 39 αγώνες στη Σερβία απασχολεί σύμφωνα με πληροφορίες και τον Ολυμπιακό αλλά και την ΑΕΚ.
Ο 25χρονος στράικερ έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το 2022. Έχει φέτος με τη Ράντνικ 27 γκολ σε 39 αγώνες και 9 ασίστ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο Μίλαν Μάκαριτς με αυτή τη χρονιά σίγουρα θα πάρει μεταγραφή καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ της σερβικής Λίγκας. Κοστολογείται περίπου στο 1 εκατ. ευρώ αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το τι ζητάει η ομάδα του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ολυμπιακός αλλά και η ΑΕΚ τον έχουν στις μεταγραφικές τους λίστες εδώ και ένα σημαντικό διάστημα. Έχουν δηλαδή τσεκάρει την περίπτωσή του. Ο Μίλαν Μάκαριτς είναι και ο τοπ σκόρερ στα Βαλκάνια και έκτος στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στις ευρωπαϊκές Λίγκες. Έχει χριστεί ήδη και διεθνής με τη Σερβία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα