Ματίγια: «Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το παιχνίδι με το ποδόσφαιρο που παίζει»

Ματίγια: «Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το παιχνίδι με το ποδόσφαιρο που παίζει»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια υποστήριξε ότι το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ έκρινε το παιχνίδι, αναφέρθηκε επίσης στην τακτική της ομάδας του, επικεντρώνοντας όμως στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Ισπανός μέσος μίλησε στα κανάλια Novasports και στη σκιαγράφηση του παιχνιδιού είπε ότι… «μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ήταν ένα βήμα μπροστά από εμάς και πρέπει να το παραδεχθούμε. Θέλω να πω την αλήθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο και μέχρι τη φάση του πέναλτι ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε κινδύνους. Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το παιχνίδι λόγω του ποδοσφαίρου που έπαιξε αλλά του πέναλτι που κέρδισε».

Σε ερώτηση για την τακτική της ομάδας του και την αλλαγή συστήματος, απάντησε: «Μετά το παιχνίδι είναι εύκολο να κρίνεις την τακτική, αν είναι σωστή ή λάθος. Η αλήθεια είναι ότι προπονούμαστε σ’ αυτή τη διάταξη εδώ κι εβδομάδες. Μας ανάγκασαν τα προβλήματα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίον παίζουν οι αντίπαλοί μας. Είναι μια τακτική η οποία ενισχύει την άμυνα κι έναν λιγότερο παίκτη στην επίθεση. Το σύστημα σε βοηθάει να αμυνθείς καλύτερα. Δεν φταίει το σύστημα. Είχαμε την πεποίθηση ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα και να πάρουμε αποτέλεσμα».

Σχετικά με την αναποτελεσματικότητα του Άρη στη διάρκεια των Playoffs, είπε: «Είναι κάτι που μας απασχολεί γιατί δεν βρίσκουμε τη νίκη με την οποία θα κλειδώσουμε τον στόχο μας. Πρέπει να δούμε τι έγινε λάθος. Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Με όλο τον σεβασμό στις άλλες ομάδες, θεωρώ ότι διατηρούμε το πλεονέκτημα».

Ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα ενός αγώνα που θα άλλαξε, αν είχε τη δυνατότητα να γυρίσει τον χρόνο πίσω. «Είναι δύσκολο να απαντήσω. Νομίζω ότι παρά το σημερινό αποτέλεσμα η χρονιά μας ήταν στο υψηλό επίπεδο, παρά τα τελευταία 3-4 παιχνίδια. Οπωσδήποτε στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι το παρόν και πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα