Βιγιαφάνιες: «Έχω εμπιστοσύνη σε εμένα και τους συμπαίκτες μου»

Βιγιαφάνιες: «Έχω εμπιστοσύνη σε εμένα και τους συμπαίκτες μου»

Gazzetta team
Βιγιαφάνιες: «Έχω εμπιστοσύνη σε εμένα και τους συμπαίκτες μου»

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μίλησε για τον τελικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως έχει πίστη στις ικανότητες τις δικές του και των συμπαικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού μέσου στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, αλλά αυτός είναι ο πιο σημαντικός. Η διαφορά μας από την ΑΕΚ είναι τρεις βαθμοί. Θέλουμε τη νίκη για να τους φτάσουμε»

Για το ότι έχουν πάρει τον… αέρα της ΑΕΚ: «Όλα τα παιχνίδια μαζί τους είναι ξεχωριστά και ντέρμπι. Θα έλεγα στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Στο ματς της Λεωφόρου, οπωσδήποτε θα έχουμε περισσότερη δυναμική».

Για το αν πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τον στόχο του: «Ναι, μπορούμε να το καταφέρουμε. Είμαστε μια ποιοτική ομάδα και έχω εμπιστοσύνη σε εμένα και τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά αυτό που υπερισχύει είναι η ποιότητα και η ομόνοια που έχουμε σα σύνολο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα