Άρης: Μπήκε ο Δεληζήσης, αποφασίζει ο Μάντζιος

Άρης: Μπήκε ο Δεληζήσης, αποφασίζει ο Μάντζιος

Άρης: Μπήκε ο Δεληζήσης, αποφασίζει ο Μάντζιος

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης συμμετείχε στο σημερινό (7/5) πρόγραμμα προπόνησης του Άρη και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι (9/5) της Τούμπας.

Ο αρχηγός του Άρη ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (7/5) προπόνησης και αυτομάτως μπήκε στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/5, 15:00), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι δεδομένη η παρουσία του στο βασικό σχήμα. Ο 51χρονος τεχνικός του Άρη δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το αγωνιστικό σχέδιο της Τούμπας και δεν έχει αποκλείσει επίσης το σενάριο συνύπαρξης των Λίντσεϊ Ροζ-Γιοχάν Μπεναλουάν στο κέντρο της άμυνας. Αποφάσεις θα παρθούν στην αυριανή (8/5) τελευταία προπόνηση καθώς προβλέπεται να δείξει και το σχήμα που έχει στο μυαλό του και πολύ περισσότερο τα πρόσωπα, αν και οι επιλογές του είναι εξίσου ξεκάθαρες.

Υπό την έννοια ότι ο Χαβιέρ Ματίγια θα επιστρέψει στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έπειτα από τον τραυματισμό του Τζέιμς Τζέγκο. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή στα άκρα της άμυνας καθώς ο Εμάνουελ Σάκιτς δείχνει ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα