Πλήρη αδιαφορία στον ΠΑΣ για τις καταγγελίες Κούγια

Πλήρη αδιαφορία στον ΠΑΣ για τις καταγγελίες Κούγια

bet365

Τα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνουν παγερά αδιάφορους τους Ηπειρώτες.

Παγερά αδιάφορους αφήνουν στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξη ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος των «βυσσινί» ισχυρίστηκε ότι σε συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό γραφείο τον Φεβρουάριο του 2015 μεταβιβάστηκαν 153.000 μετοχές της ΠΑΕ στους Γιαννιώτες επιχειρηματίες Ιωάννη και Κώστα Αυδή χωρίς να κατατεθεί κανένα χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια υπήρξε κι εμπλοκή του ομίλου Συγγελίδη ο οποίος έγινε γνωστός για την πολύκροτη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΣ ουσιαστικά γνώριζαν την υπόθεση και τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έχει αναφερθεί στα συγκεκριμένα ονόματα εμπλέκοντας ξανά τον ΠΑΣ.

Και όπως τότε έτσι και τώρα οι Ηπειρώτες δεν είχαν ασχοληθεί με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη, να έχει απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα από την συνέντευξη που είχε δώσει στα ΜΜΕ της πόλης μετά από εκείνο το επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες.

Όπως ξεκαθαρίζουν στα Γιάννενα δεν πρόκειται να δώσουν παραπάνω αξία από όσο πρέπει σε διάφορες ιστορίες που δεν έχουν καμία βάση. Άλλωστε όπως δήλωσε και ο Αλέξης Κούγιας η ΕΕΑ που είναι αρμόδια για τέτοιου είδους θέματα αν θεωρούν ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό ο Γιώργος Χριστοβασίλης είναι στην διάθεση του καθενός για οποιαδήποτε πληροφορία.

Στο ΠΑΣ τονίζουν πως τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την καταπληκτική φετινή πορεία της ομάδας, μιας ομάδας της οποίας όλο το πανελλήνιο της έβγαλε το καπέλο και για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να δώσουν παραπάνω σημασία από όσο πρέπει.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα