Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης

Gazzetta team
Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης

bet365

Στο άμεσο μέλλον και όχι το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του «Αγιαξ της Ηπείρου» με την «Ελαφρά Ταξιαρχία»
Οριστικά για το μέλλον μετατέθηκε η προγραμματισμένη για το Σάββατο (8/5) αναμέτρηση του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω των 5 θετικών κρουσμάτων κορονοϊού που υπήρξαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών του «Αγιαξ της Ηπείρου». Ετσι το παιχνίδι θα οριστεί αύριο (7/5) μέσω τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. της Super League που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 σε άλλη ημερομηνία, ανάλογα και την κατάσταση της υγείας των παικτών, που πάντα προέχει (για όλους). Θυμίζουμε πως με 5 θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών αναβάλλεται ένα παιχνίδι, ενώ με 4 και κάτω διεξάγεται κανονικά.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων.
Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.
Ομοίως, κατ’ εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων, αναστέλλονται οι προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED