Άρης: Το πλάνο για την Τούμπα θα έχει αλλαγές

Άρης: Το πλάνο για την Τούμπα θα έχει αλλαγές

Gazzetta team
Άρης: Το πλάνο για την Τούμπα θα έχει αλλαγές

bet365

Τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν για τον Άρη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αναγκάζουν τον Άκη Μάντζιο να προχωρήσει σε αλλαγές ενόψει του ντέρμπι (9/5, 15:00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Για τη συνέχεια των Playoffs ο Άρης ήδη έχασε τον Τζέιμς Τζέγκο ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μετατάρσιο και θα απουσιάσει για διάστημα ενός μήνα. Αυτό σημαίνει ότι ο Χαβιέρ Ματίγια θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ερωτηματικό υπάρχει και για τη συμμετοχή του Γιώργου Δεληζήση στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο αρχηγός του Άρη υπέστη κάκωση στο ισχίο, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, αλλά ακόμη κι αν είναι στην αποστολή, δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο. Ως εκ τούτου, το πιθανότερο για τον Άκη Μάντζιο είναι να χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας τους Λίντσεϊ Ροζ, Γιοχάν Μπεναλουάν.

Στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού υπάρχουν σκέψεις και γι’ άλλες αλλαγές, έχοντας διαπιστώσει την επιβάρυνση συγκεκριμένων παικτών. Στη σημερινή (6/5) προπόνηση η οποία περιλάμβανε passing game και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, δεν έδειξε το σχέδιό του καθώς το ουσιαστικό κομμάτι της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα αρχίσει αύριο (7/5).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα