«Ενδιαφέρον από MLS και Τουρκία για Σαμπανάτζοβιτς»

«Ενδιαφέρον από MLS και Τουρκία για Σαμπανάτζοβιτς»

Gazzetta team
«Ενδιαφέρον από MLS και Τουρκία για Σαμπανάτζοβιτς»

bet365

Ο 21χρονος Βόσνιος μέσος της ΑΕΚ θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στη Ζελέζνιτσαρ και στην πατρίδα του τονίζουν πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι.

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς παραχωρήθηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τη μορφή δανεισμού στη Ζελέζνιτσαρ, ωστόσο δεν αγωνίστηκε παρά μόνο σε ελάχιστα ματς λόγω του τραυματισμού που υπέστη.

Ο 21χρονος Βόσνιος μέσος θα επιστρέψει στην ΑΕΚ και θα ενταχθεί στην προετοιμασία της το καλοκαίρι, ωστόσο στην πατρίδα του τονίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του MLS και της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα το meridianbetsport.ba σημειώνει πως ο Σαμπανάτζοβιτς βρίσκεται στη λίστα αμερικανικών συλλόγων, με τους Κολοράντο Ράπιντς και Κολόμπους Κρου να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ προσθέτει πως εκτός από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και τουρκικοί σύλλογοι φαίνεται πως έχουν το όνομα του Σαμπανάτζοβιτς στη λίστα τους.

Το ενδιαφέρον για τον «Σάμπα» από τις ΗΠΑ δεν είναι πάντως κάτι καινούργιο καθώς το όνομά του έχει συνδεθεί στο παρελθόν με ομάδες του MLS καθώς ο ίδιος διαθέτει και αμερικανική υπηκοότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα