ΟΦΗ: Δεν θα «ζοριστεί» ο Τσιλιανίδης

ΟΦΗ: Δεν θα «ζοριστεί» ο Τσιλιανίδης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Δεν θα «ζοριστεί» ο Τσιλιανίδης

bet365

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός διεκδικεί εδώ και ένα χρόνο όσκαρ ατυχίας, όμως η αποθεραπεία του έχει πλέον μπει στην τελική της ευθεία
Από τους παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί όσο λίγοι είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, καθώς τον περασμένο Μάιο υπέστη ρήξη χιαστών, επέστρεψε μεν τον Γενάρη του 2021 σε φουλ δράση και έπαιξε σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά από τον Φλεβάρη και ύστερα παραμένει εκτός. Επί χάρτου αν στον ΟΦΗ αποφάσιζαν, από κοινού φυσικά μαζί του, να τον «ζορίσουν» θα μπορούσε να αγωνιστική σε κάποια ματς των play out, όμως πάνω από όλα μπήκε ο παράγοντας υγεία.
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε πρόσφατα σε μαγνητική στο γόνατο, «καθαρά» όμως για προληπτικούς λόγους, ώστε να υπάρχει ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του. Οπως αναμένονταν ήταν «καθαρή», αλλά θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, με σκοπό να είναι 100% έτοιμος με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα