ΟΦΗ: Νέο πρόβλημα στην ομάδα, εκτός με διάστρεμμα ο Νοικοκυράκης

ΟΦΗ: Νέο πρόβλημα στην ομάδα, εκτός με διάστρεμμα ο Νοικοκυράκης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Νέο πρόβλημα στην ομάδα, εκτός με διάστρεμμα ο Νοικοκυράκης

bet365

Ο επιθετικός του ΟΦΗ τραυματίστηκε και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε μετά την τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ.

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκη τέθηκε εκτός καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού. Ετσι ο επιθετικός των κρητικών προστέθηκε στη λίστα με τους τραυματίες μετά την προτελευταία προπόνηση πριν το κρισιμότατο ματς με την Λαμία για τα πλέι άουτ.

Και στην σημερινή προπόνηση οι Σελίμοβιτς, Ναμπί και Σόουζα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ συνεχίζει τις θεραπείες ο Στάικος. Ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές.

Η σημερινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ περιελάμβανε ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων. Στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής θα γίνει η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Όταν ολοκληρωθεί, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα