ΟΦΗ: Πρόβλημα με Τσιλιανίδη, υποβάλλεται σε μαγνητική και υπέρηχο

ΟΦΗ: Πρόβλημα με Τσιλιανίδη, υποβάλλεται σε μαγνητική και υπέρηχο

Gazzetta team
ΟΦΗ: Πρόβλημα με Τσιλιανίδη, υποβάλλεται σε μαγνητική και υπέρηχο

bet365

Αρκετά τα προβλήματα στον ΟΦΗ πριν το ματς με την Λαμία καθώς τέσσερις παίκτες συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα.

Ένα ακόμη πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στον ΟΦΗ, που δίνει την μάχη του για παραμονή στην Super League.

Οι Κρητικοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Λαμία, αλλά οι απουσίες έχουν γίνει αρκετές.

Ο Νίκος Νιόπλιας, μετά τους Σελίμοβιτς, Ναμπί και Σόουζα που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα και τον Στάικο που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, έχουν να αντιμετωπίσουν πρόβλημα και με τον Κοσμά Τσιλιανίδη.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και υπέρηχο, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η πορεία της αποκατάστασης του. Στην σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα της ομάδας βασίστηκε σε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λαμία θα συνεχιστεί αύριο το πρωί στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα