Μάντζιος: «Υπάρχει στεναχώρια, όχι απογοήτευση» (vid)

Gazzetta team
Μάντζιος: «Υπάρχει στεναχώρια, όχι απογοήτευση» (vid)

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό και την απώλεια δύο βαθμών που θα μπορούσαν να τον είχαν εξασφαλίσει…

Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά όχι… «είναι λογικό να υπάρχει στεναχώρια για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι αλλά όχι απογοήτευση. Βρεθήκαμε κοντά σε μια νίκη η οποία θα κλείδωνε ως ένα βαθμό την Ευρώπη και θα μας διατηρούσε κοντά στη δεύτερη θέση. Δεν ήρθε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μπροστά μας ακόμη τρία παιχνίδια και πρέπει να φανούμε δυνατοί. Εμφανιστήκαμε πιο φρέσκοι, βγάλαμε ενέργεια αλλά δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για την κατάσταση των Γιώργου Δεληζήση, Τζέιμς Τζέγκο οι οποίοι αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμών. «Εκεί αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το πλάνο μας», είπε και κατέληξε αναφερόμενος στο χαμένο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. «Είναι από τους καλύτερους στις εκτελέσεις, αυτή τη φορά αστόχησε. Θα μπορούσαμε εκεί να είχαμε πάρει τη νίκη», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα