Παναθηναϊκός: Δοκίμασε Χατζηγιοβάνη, Νγκμπακοτό και Καρλίτος ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Δοκίμασε Χατζηγιοβάνη, Νγκμπακοτό και Καρλίτος ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Δοκίμασε Χατζηγιοβάνη, Νγκμπακοτό και Καρλίτος ο Μπόλονι

bet365

Τον Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης και τους Χατζηγιοβάνη, Νγκμπακοτό στα άκρα, δοκίμασε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Λάζλο Μπόλονι για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία την νίκη το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της τέταρτης θέσης. Ο Λάζλο Μπόλονι όλο αυτό το διάστημα της διακοπής προετοιμάζει την ομάδα του και στην προπόνηση της Δευτέρας έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Διούδης. Δεξιός μπακ ο Μολό και αριστερός ο Χουάνκαρ. Βέλεθ και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας. Μαουρίσιο, Νιάς και Σανκαρέ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Χατζηγιοβάνης, Νγκμπακοτό οι εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρλίτος. Φυσικά, θα πρέπει να δούμε αν θα παραμείνει και πάλι στον πάγκο ο Μπαρτ Σένκεφελντ και αν ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει την έκπληξη και θα αφήσει εκτός ενδεκάδας σε αυτό το παιχνίδι, τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Περισσότερα θα φανούν, πιθανότατα, στην αυριανή, τελευταία προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα