ΠΑΟΚ: Δουλειά και το Πάσχα ενόψει των πέντε «τελικών»! (vid)

ΠΑΟΚ: Δουλειά και το Πάσχα ενόψει των πέντε «τελικών»! (vid)

ΠΑΟΚ: Δουλειά και το Πάσχα ενόψει των πέντε «τελικών»! (vid)

bet365

Στο γήπεδο βρέθηκαν το Μ. Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενώ το επόμενο ραντεβού τους είναι προγραμματισμένο για τις 10:00 το πρωί του Πάσχα (2/5).

Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπήκαν στην άκρη, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να μπαίνουν στο γήπεδο το πρωί του Μ. Σαββάτου (1/5), ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει προπόνηση και την Κυριακή του Πάσχα (2/5).

«22 μέρες που θα κρίνουν τα πάντα. Η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία κι ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται να δώσει πέντε τελικούς με στόχο τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ κράτησαν λίγες ώρες. Το ρεπό της Μ. Παρασκευής ήταν απαραίτητο προκειμένου να φορτίσουν οι μπαταρίες και ν’ αδειάσει το μυαλό. Πλέον ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του για τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ», είναι η χαρακτηριστική αναφορά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Μετά το ρεπό που πήραν οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» από τον Πάμπλο Γκαρσία τη Μ. Παρασκευή (30/4) συγκεντρώθηκαν ο πρωί του Μ. Σαββάτου (1/5) στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι πήραν φανέλα βασικού στον ημιτελικό της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για δουλειά σε όλους τους τομείς. Δρομικές ασκήσεις και rondo αποτέλεσαν το πρώτο κομμάτι, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και το passing game.

Οι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα έκαναν θεραπεία. Ο Άντριαν Περέιρα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και θ’ αρχίσει να επιστρέφει σταδιακά με την ομάδα. Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί.

Στο video με τα highlights από την προπόνηση του Μ. Σαββάτου (1/5) ξεχωρίζει το εντυπωσιακό γκολ του Νίκα Νινούα με το αριστερό, που άφησε… άγαλμα τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα