Σούντγκρεν: «Ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε»

Σούντγκρεν: «Ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε»

Gazzetta team
Σούντγκρεν: «Ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε»

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Άρη ενώ αποκάλυψε την πρόθεση των «κιτρίνων» για ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το θέμα ο Σουηδός αμυντικός του Άρη σε συνέντευξη του στην «Expressen»:

«Όταν ήρθα, πριν δύο χρόνια, η ομάδα πλήρωσε για μένα. Αυτό σημαίνει ότι επενδύουν σε μένα. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Η υποδοχή από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο ήταν φανταστική. Ούτε που ονειρευόμουν κάτι τέτοιο. Μετά όμως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής αντικαταστάθηκαν. Ήταν οι δύο που με επέλεξαν και μετά δεν είχα πολύ χρόνο. Κάθισα στον πάγκο και ειλικρινά δεν κατάλαβα τον λόγο. Στην Ελλάδα είναι αρκετό για μία ομάδα να διώξει τον προπονητή αφού χάσει λίγα παιχνίδια. Πιστεύω φυσικά στον εαυτό μου αλλά δεν περίμενα αυτή την αλλαγή δεδομένων, όσο αισιόδοξος και να ήμουν».

Για το μέλλον του:

«Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και μου είπαν ότι υπάρχει κουβέντα για ανανέωση Δεν διαβάζω τις εφημερίδες, γιατί δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη, αλλά μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα