Σαριόγλου: «Ο Κούπερ δεν θα προσέφευγε ποτέ κατά του Άρη που αγάπησε»

Σαριόγλου: «Ο Κούπερ δεν θα προσέφευγε ποτέ κατά του Άρη που αγάπησε»

Gazzetta team
Σαριόγλου: «Ο Κούπερ δεν θα προσέφευγε ποτέ κατά του Άρη που αγάπησε»

bet365

Αποχωρώντας από τον Άρη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε να λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό αλλά όπως αποκάλυψε ο άμεσος συνεργάτης του, Αντώνης Σαριόγλου, απέρριψε κάθε ενδεχόμενο προσφυγής στη FIFA κατά των «κίτρινων».

Στην αποκάλυψη ότι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν ενέδωσε στις πιέσεις που δέχθηκε για να στραφεί (δικαστικά) εναντίον του Άρη προχώρησε ο Αντώνης Σαριόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ «Yellow Radio». Ο συνεργάτης του Αργεντίνου τεχνικού υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι… «δέχθηκε πίεση για να προσφύγει στη FIFA για χρήματα που είχε δουλέψει. Με ρώτησε, του εξήγησα πώς είχε η κατάσταση στην ομάδα και μου είπε ότι δεν θα ήθελε αυτή η προσφυγή να γίνει μαύρη κηλίδα στη σχέση του με τον Άρη και ότι δεν θα μπορούσε να ρίξει μια ομάδα (τον Άρη) την οποία αγάπησε. Δεν ήθελε να σπρώξει κι αυτός τον Άρη στον γκρεμό».

Μάλιστα, ο Αργεντίνος τεχνικός ουδέποτε μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό που δεν του καταβλήθηκε και το οποίο είχε να κάνει με χρήματα τα οποία είχε δουλέψει. Μάλιστα ο κ. Σαριόγλου αναφέρθηκε σε πρώην παίκτες της ομάδας με τους οποίους ήρθε σε ρήξη λόγω των νομικών ενεργειών τους κατά του Άρη. «Έχω έρθει σε ρήξη με παιδιά που ήταν φίλοι μου. Ξεγελιούνται από δικηγόρους, μάλωσα ανοιχτά μαζί τους. Οι δικηγόροι δεν έχουν να χάσουν τίποτε, κάνουν τη δουλειά τους, αλλά προκαλεί ζημιά στους παίκτες γιατί μένουν χωρίς χρήματα και με τη λάσπη στα ονόματά τους. Δεν γίνεται επίσης τη μία μέρα να βγάζεις συναίσθημα στα social media και μετά να καταφέρεσαι κατά της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα