ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δεν αποκαλύπτουμε τον αγοραστή επειδή ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δεν αποκαλύπτουμε τον αγοραστή επειδή ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, τονίζει ότι κατέθεσε την καταγγελία για τη μεταβίβαση του μετοχικού της κεφαλαίου του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν αποκαλύπτει τον αγοραστή λόγω του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε την κατάθεση της καταγγελίας για τη μεταβίβαση του μετοχικού της κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει τον αγοραστή λόγω του αγώνα που δίνει ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την μεταβίβαση του μετοχικού της κεφαλαίου, με συμβολαιογραφικά έγγραφα σε φυσικό πρόσωπο, κάτοικο Ιωαννίνων, ο οποίος σχετιζόταν και σχετίζεται επιχειρηματικά κατά τον χρόνο της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, με δύο επιχειρηματίες ιδιοκτήτες και συνιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League, χωρίς να ενημερωθεί ποτέ για αυτή την μεταβίβαση η μόνη αρμόδια να την εγκρίνει, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η μεταβίβαση υπέκρυπτε και υποκρύπτει τον απόλυτο έλεγχο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ακόμη και σήμερα από τον ένα εκ των ιδιοκτητών των δύο ΠΑΕ που εμπλέκονται και λόγω της παρανομίας αυτής της συναλλαγής και της παντελούς αδυναμίας να εγκριθεί αυτή η μεταβίβαση αποκρύφτηκε το γεγονός από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω του ότι σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δίνει αγώνα κυπέλου με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν αποκαλύπτει τον αγοραστή, ο οποίος ήταν εικονικός αγοραστής και ουδέποτε ενεφανίσθη στο προσκήνιο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως και ουδέποτε κατέβαλε ούτε ένα ευρώ για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ούτε τον αριθμό των συμβολαίων και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που αφορούν τα ονόματα ιδιοκτητών ΠΑΕ που συμμετείχαν σε αυτή την παράνομη διαδικασία, όπως και τις λεπτομέρειες της που αναφέρονται στην καταγγελία και αυτό θα γίνει σε συνέντευξη τύπου είτε στην Αθήνα, είτε στην Λάρισα αμέσως μετά το Πάσχα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.