Ατζέντης Μπρούμα: «Ο Ολυμπιακός έχει μέχρι 1η Ιουνίου να δώσει τα λεφτά αγοράς»

Θοδωρής Βασίλης
Ατζέντης Μπρούμα: «Ο Ολυμπιακός έχει μέχρι 1η Ιουνίου να δώσει τα λεφτά αγοράς»

bet365

Το μέλλον του Μπρούμα στον Ολυμπιακό είναι στον αέρα για τη νέα σεζόν με τον ατζέντη του να τονίζει πως μέχρι 1η Ιουνίου έχει περιθώρια ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία, Τουρκία και Ισπανία.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Μπρούμα βρίσκεται στον Ολυμπιακό δανεικός από την Αϊντχόφεν με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι έναντι επτά εκατ. ευρώ. Οι Πειραιώτες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για την παραμονή του και ο μάνατζερ του μιλώντας στον ολλανδικό Τύπο ανέλυσε τα δεδομένα για το μέλλον του πελάτη του.

Συγκεκριμένα ο Κατιό Μπαλντέ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει προθεσμία μέχρι την 1η Ιουνίου για να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς από την PSV. Όπως τονίζει σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδος αποφασίσουν να μην προβούν στην αγορά του Πορτογάλου εξτρέμ, δεν θα έχει πρόβλημα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ομάδες από την Ισπανία, την Γερμανία και την Τουρκία έχουν χτυπήσει την πόρτα του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιστροφή του στην Ολλανδία για την Αϊντχόφεν δεν είναι πιθανή.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα