Κλήθηκε στην Εθνική Αυστραλίας ο Γιάννου

Gazzetta team
Κλήθηκε στην Εθνική Αυστραλίας ο Γιάννου

bet365

Στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας για τις αναμετρήσεις με Κουβέιτ, Ταϊπέι, Νεπάλ και Ιορδανία, κλήθηκε ο επιθετικός του ΟΦΗ, Απόστολος Γιάννου.

Ο 31χρονος έμπειρος επιθετικός της ομάδας του ΟΦΗ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, κλήθηκε στα «καγκουρό» για τα ματς της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με Κουβέιτ, Ταϊπέι, Νεπάλ και Ιορδανία.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Απόστολος Γιάννου.

Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί μια από τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Graham Arnold, για τους αγώνες με το Κουβέιτ (3/6), την Ταϊπέι (7/6), το Νεπάλ (11/6) και την Ιορδανία (15/6), οι οποίοι θα γίνουν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Γιάννου θα αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστραλίας, καθώς μετρά ήδη 12 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα και 8 με την U17».

Στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας κλήθηκε ο Απόστολος Γιάννου!_____Proud of you Apostolos! https://bit.ly/3nlI1Es #oficrete #oficretefc #ofifc #slgr #nationalteam #australia #giannou #greece #football #crete

Δημοσιεύτηκε από OFI Crete F.C. στις Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα