ΑΕΚ: Στο εξωτερικό ο Κονέ!

ΑΕΚ: Στο εξωτερικό ο Κονέ!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Στο εξωτερικό ο Κονέ!

bet365

Ταξίδι... προετοιμασίας και μεταγραφών σε Ολλανδία και Σλοβενία για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της σεζόν, μια περίοδος η οποία είναι από τις πιο παραγωγικές και δημιουργικές στη δουλειά των τεχνικών διευθυντών καθώς προετοιμάζονται σε όλα τα επίπεδα ενόψει καλοκαιριού. Στην ΑΕΚ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε όλα τα επίπεδα και φυσικά και σε αυτό που αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο Παναγιώτης Κονέ μαζί με τους ανθρώπους που τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Ένωσης έχουν σηκώσει... μανίκια εδώ και μήνες προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμοι την ώρα των αποφάσεων. Στην ΑΕΚ άλλωστε εκτός από τις ποιοτικές μεταγραφές που απαιτούνται για την αναβάθμιση του ρόστερ είναι ανοικτό και το θέμα του προπονητή.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φέρεται να είναι μαζί με τον Στάθη Ταυλαρίδη στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν προγραμματισμένο ταξίδι σε Ολλανδία και (ίσως) Σλοβενία. Ένα ταξίδι το οποίο αφορά μεταξύ των άλλων την οργάνωση της προετοιμασίας της ομάδας για το καλοκαίρι, αλλά δεδομένα και για τα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου.

Στην... ατζέντα αυτού του ταξιδιού είναι να τσεκάρουν υποψήφια προπονητικά κέντρα για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ τόσο σε Ολλανδία όσο και σε Σλοβενία. Φυσικά, εκτός από αυτό, είναι πιθανό να έχουν και επαφές με μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης, ενώ μπορεί να έγινε κουβέντα και με κάποιον υποψήφιο προπονητή.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED