Αστέρας Τρίπολης - Άρης: Ψάχνει αντίδραση στην Τρίπολη ο Άρης

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης - Άρης: Ψάχνει αντίδραση στην Τρίπολη ο Άρης

bet365

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Άρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (25/04, 17:15 - Novasports 2), ενώ οι Αρκάδες κυνηγούν την πρώτη τους νίκη στα Play Off.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε στα Playoffs γνωρίζοντας ότι η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου θα ήταν πολύ δύσκολη.

Δείχνει να παλεύει κάθε παιχνίδι του και τώρα απειλεί τον Άρη με νέα απώλεια, που θα μπορεί να τον ρίξει από την δεύτερη, ακόμα και την τρίτη θέση.

Ο Αστέρας Τρίπολης
Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στα Playoffs. Έχει τρεις ήττες εκτός και δύο ισοπαλίες εντός έδρας. Απέχει 11 βαθμούς πλέον από την τέταρτη θέση, που δίνει υπό προϋποθέσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο, με πέντε αγώνες να απομένουν.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια, δύο στην κανονική διάρκεια και πέντε στα Playoffs. Έχει τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες σε αυτά. Η τελευταία του νίκη ήταν στις 27 Φεβρουαρίου επί του ΠΑΟΚ 2-1.

Έχασε από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στην έδρα του, όπου έκανε πολύ καλή πορεία, αν και δεν σκόραρε εύκολα. Στα Playoffs ξεκίνησε με ισοπαλίες με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει μια ήττα στα οκτώ τελευταία στην έδρα του, αυτή από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα.

Ο Άρης
Θετικά η αρνητικά, ο Άρης εκπλήσσει συνεχώς στα τρία τελευταία παιχνίδια. Μπήκε δεύτερος στα Playoffs, αλλά χάνοντας από την ΑΕΚ εντός έδρας, η θέση τέθηκε εν αμφιβόλω. Ισχυροποιήθηκε και πάλι με τη νίκη εκτός επί του Παναθηναϊκού, για να ξαναμπεί σε αμφισβήτηση με την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ!

Έκανε τρεις ήττες στα πέντε πρώτα παιχνίδια των Playoffs, αφού είχε τελειώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητος σε έξι. Έχει χάσει επτά από τα 19 μέσα στο 2021, αφού είχε μια ήττα στα 12 προηγούμενα.

Έχασε από τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα των Playoffs, μετά από μια εντυπωσιακή κανονική περίοδο εκτός έδρας.

Επέστρεψε στις νίκες με τον Παναθηναϊκό. Έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία που νίκησε τον Παναθηναϊκό στην έδρα του δύο φορές, από το 1959 και μετά. Ακόμα για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Άρης κάνει οκτώ νίκες εκτός έδρας. Επίσης με τον Παναθηναϊκό ήταν η πρώτη νίκη του, όπου δέχτηκε γκολ!

Μεταξύ τους
Παίζουν για έκτη φορά στη σεζόν και πέμπτη μέσα στο 2021, καθώς συναντήθηκαν στη φάση των «16» στο Κύπελλο και ο Άρης προκρίθηκε με δύο νίκες.

Ο Αστέρας νίκησε στο εντός παιχνίδι πρωταθλήματος στις 30 Ιανουαρίου με 2-1 και ανατροπή στο σκορ. Ήταν η πρώτη νίκη του επί του Άρη μετά από εννέα σχεδόν χρόνια! Ο Άρης κέρδισε στην έδρα του και το δεύτερο.

Το παιχνίδι του Ιανουαρίου είναι και η μοναδική νίκη του Αστέρα στα 14 τελευταία επίσημα (11 για το πρωτάθλημα), όπου ο Άρης έχει οκτώ νίκες (έξι για το πρωτάθλημα) και πέντε ισοπαλίες (τέσσερις στο πρωτάθλημα).

Ο Αστέρας κατάφερε να νικήσει τον Ιανουάριο, αφού ο Άρης είχε φύγει αήττητος από την Τρίπολη στα τέσσερα προηγούμενα για το πρωτάθλημα.

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 6
Ισοπαλίες: 6
Νίκες Άρη: 9
Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 4
Ισοπαλίες: 4
Νίκες Άρη: 2

Τα παιχνίδια της σεζόν

01.11.2020: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-0
(55’ αυτογκόλ Πασαλίδης)
30.01.2021: Αστέρας Τρίπολης – Άρης 2-1
(66’ σουτ Κρεσπί, 70’ σουτ Ριέρα – 28’ σουτ Μάνος)

04.04.2021: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-0
(69’ σουτ Σάντε Σίλβα, 90’ σουτ Μάνος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ (pdf)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα