Ποιος είναι ο MVP της Λαμίας; (poll)

Gazzetta team
Ποιος είναι ο MVP της Λαμίας; (poll)

bet365

Η ομάδα της Λαμίας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία και το Gazzetta.gr σας ζητά να επιλέξετε τον... κορυφαίο μεταξύ των κορυφαίων της.
Η Λαμία εξασφάλισε χθες (24/4) και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς η «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στο Περιστέρι έδωσε το... έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στην ομάδα πέτυχαν κάτι που μέχρι πρότινος έμοιαζε με... θαύμα, αφού ξεκίνησαν τη σεζόν με το ένα «στραβό» αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο και όταν την ανέλαβε ο Μιχάλης Γρηγορίου είχαν 8 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 10 ματς.
Ο 48χρονος κόουτς όμως την οδήγησε σε μία ξέφρενη πορεία και το gazzetta.gr σας ζητά να ψηφίσετε τον καλύτερο των καλύτερων, δηλαδή τον MVP της κούρσας της που ήταν πρωταθλητισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα