Η Λαμία με τον Γρηγορίου έχει συγκομιδή βαθμών για Ευρώπη!

Gazzetta team
Η Λαμία με τον Γρηγορίου έχει συγκομιδή βαθμών για Ευρώπη!

bet365

Η ομάδα με τον 48χρονο στον πάγκο της παίρνει μέσο όρο 1,5 βαθμό σε κάθε ματς, κάτι που αν «ίσχυε» από την αρχή της σεζόν θα την έφερνε στην 5η θέση της κανονικής περιόδου
Την τύχη της και κάτι παραπάνω… ορίζει πλέον η Λαμία, καθώς βρίσκεται «αγκαλιά» με την παραμονή της, κάτι που πριν από περίπου 4 μήνες φάνταζε ως ένα ακραίο σενάριο. Ομως με την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της όχι μόνο ανάτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα, αλλά κάνει πορεία πρωταθλητισμού και αν την ερχόμενη Δευτέρα κερδίσει την ΑΕΛ, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα εξασφαλιστεί μαθηματικά.
Σε 19 ματς με τον 48χρονο τεχνικό στο «τιμόνι» συγκέντρωσε 28 βαθμούς και έχει ρεκόρ 7-7-5, δηλαδή κατά μέσο όρο παίρνει 1,5 σε κάθε παιχνίδι της. Αυτό σημαίνει πως με ανάλογη/αντίστοιχη συγκομιδή στην κανονική διάρκεια η ομάδα θα συγκέντρωνε 45 βαθμούς και θα τερμάτιζε στην 5η θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό!
Μάλιστα οι 3 από τις 5 ήττες που γνώρισε σε αυτά τα 19 παιχνίδια ήταν από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό (κατά χρονική σειρά) και αν θυμάστε στις αναμετρήσεις της Τούμπας και του Φαλήρου παρατάχθηκε με εκτεταμένο rotation λόγω του βεβαρυμμένου προγράμματος.
Η ουσία πάντως είναι πως εάν αναλογικά η Λαμία του Γρηγορίου θα «πάλευε» τώρα για την έξοδό της στο Conference της επόμενης σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα