Μιτάι: «Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη» (vid)

Μιτάι: «Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη» (vid)

Gazzetta team
Μιτάι: «Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη» (vid)

bet365

Ο νεαρός μπακ της ΑΕΚ τόνισε πως από εδώ και στο εξής τα λάθη απαγορεύονται για τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, προσθέτοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι στην τελική ευθεία της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριο Μιτάι στη NOVA:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα: «Όλοι προσπαθήσαμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Είχαμε την κατοχή, πιέσαμε, καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος και αν είχαμε παραπάνω χρόνο θα μπορούσαμε τη νίκη».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη. Πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε».

Για το 1-5 του πρώτου γύρου των πλέι οφ και αν το σκέφτεται: «Το έχουμε στο μυαλό μας αλλά προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε και πάμε με την καλύτερη ψυχολογία».

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ: «Μετά τον Ολυμπιακό βγάλαμε αντίδραση. Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά και έχουμε πει ότι θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο ματς του Καραϊσκάκη σε σχέση με το 1-5 του ΟΑΚΑ: «Περιμένω τον ίδιο Ολυμπιακό, την ίδια δυνατή ομάδα, αλλά να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο που ακολουθεί: «Το έχουμε στο μυαλό μας. Θα καθορίσει τη συνέχεια τη δικιά μας στο Κύπελλο και θα πάμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε και να περάσουμε στον τελικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα