ΑΕΚ: Νέα σενάρια στη Σερβία για Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα

ΑΕΚ: Νέα σενάρια στη Σερβία για Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Νέα σενάρια στη Σερβία για Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα

bet365

Σερβικά δημοσιεύματα το Σάββατο κάνουν αναφορά για ακόμα μια φορά στην περίπτωση επιστροφής του μέσου της ΑΕΚ στον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα αρκετά ΜΜΕ της Σερβίας, ανάμεσά τους και η Novosti, γράφουν ότι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αποτελεί πάντα στόχο του Ερυθρού Αστέρα, καθώς πρόκειται για έναν αγαπητό παίκτη στον σύλλογο.

Ο Κρίστιτσιτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ για ακόμη ένα χρόνο, θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι επιστρέφοντας στον Ερυθρό Αστέρα, τονίζουν στη Σερβία.

Μάλιστα προσθέτουν πως σε περίπτωση που προχωρήσει η υπόθεση, τότε ο Κρίστιτσιτς ενδέχεται να υπογράψει ένα συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ δεν αποκλείεται να τον περιμένει και κάποιος ρόλος μέσα στον σύλλογο μελλοντικά όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα