ΑΕΚ: Νέα σενάρια στη Σερβία για Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα

ΑΕΚ: Νέα σενάρια στη Σερβία για Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Νέα σενάρια στη Σερβία για Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα

bet365

Σερβικά δημοσιεύματα το Σάββατο κάνουν αναφορά για ακόμα μια φορά στην περίπτωση επιστροφής του μέσου της ΑΕΚ στον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα αρκετά ΜΜΕ της Σερβίας, ανάμεσά τους και η Novosti, γράφουν ότι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αποτελεί πάντα στόχο του Ερυθρού Αστέρα, καθώς πρόκειται για έναν αγαπητό παίκτη στον σύλλογο.

Ο Κρίστιτσιτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ για ακόμη ένα χρόνο, θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι επιστρέφοντας στον Ερυθρό Αστέρα, τονίζουν στη Σερβία.

Μάλιστα προσθέτουν πως σε περίπτωση που προχωρήσει η υπόθεση, τότε ο Κρίστιτσιτς ενδέχεται να υπογράψει ένα συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ δεν αποκλείεται να τον περιμένει και κάποιος ρόλος μέσα στον σύλλογο μελλοντικά όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED