Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Χουάνκαρ, εκτός αποστολής για Τούμπα!

Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Χουάνκαρ, εκτός αποστολής για Τούμπα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Χουάνκαρ, εκτός αποστολής για Τούμπα!

bet365

Ο Ισπανός αριστερός μπακ πονάει στο ισχίο και χάνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ! Επιστρέφουν Σένκεφελντ και Μαουρίσιο.

Ο Παναθηναϊκός παίζει την τελευταία του… ζαριά στην Τούμπα το μεσημέρι της Κυριακής(15:00, Novasports) για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της τέταρτης θέσης και ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας του! Ο Χουάνκαρ που δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, είδε τις ενοχλήσεις στο ισχίο που αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, να γίνονται ακόμη πιο έντονες και ἐτσι τέθηκε νοκ άουτ.

Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 3 Μαρτίου και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο.

Από κει και πέρα, στην αποστολή που ταξιδεύει το απόγευμα του Σαββάτου για την Θεσσαλονίκη, βρίσκονται κανονικά οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Μαουρίσιο, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνοντα οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα