AS: «Ισπανικές ομάδες παρακολουθούν τον Πάμπλο Γκαρσία»

AS: «Ισπανικές ομάδες παρακολουθούν τον Πάμπλο Γκαρσία»

Gazzetta team
AS: «Ισπανικές ομάδες παρακολουθούν τον Πάμπλο Γκαρσία»

bet365

Στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων φαίνεται πως έχει μπει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS» από την Ισπανία.
Λίβερπουλ - Νιουκάστλ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Η «AS» ετοίμασε ένα εκτενές αφιέρωμα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία και αναφέρεται στη μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» καθώς και στο πέρασμα του από την Ισπανία.

Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα αποθεώνει τον 43χρονο Ουρουγουανό τεχνικό ενώ αναφέρει ότι αρκετές ισπανικές ομάδες παρακολουθούν το έργο του τη φετινή σεζόν.

«Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει αναδειχθεί πλέον σε έναν σπουδαίο προπονητή στην πρώτη του εμπειρία σε επαγγελματικό πάγκο. Αρχικά ήταν λύση ανάγκης μετά την πώληση του Αμπέλ Φερέιρα. Ωστόσο δείχνει ότι μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος προπονητής.

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Γκαρσία είναι άκρως θετικές, ενώ το καλό του ντεμπούτο έχει κεντρίσει την προσοχή τεχνικών διευθυντών ισπανικών συλλόγων που ήδη παρακολουθούν τον 43χρονο τεχνικό για το άμεσο μέλλον. Ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τον ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα της «AS».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα