ΑΕΚ: Προτάθηκαν και εξετάζονται Ανσά και Σισέ (vids)

ΑΕΚ: Προτάθηκαν και εξετάζονται Ανσά και Σισέ (vids)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Προτάθηκαν και εξετάζονται Ανσά και Σισέ (vids)

bet365

Ο Γκανέζος εξτρέμ Εγκέν Ανσά που αγωνίζεται στη Χάποελ Κιριάτ του Ισραήλ και ο Ιβοριανός εξτρέμ Ραζάκ Σισέ που παίζει στην Ιτιχάντ της Αιγύπτου προτάθηκαν και εξετάζονται από την ΑΕΚ.
Λίβερπουλ - Νιουκάστλ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Δύο περιπτώσεις Αφρικανών ακραίων επιθετικών προτάθηκαν και εξετάζονται από την ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει στο τρίτο τεύχος της η εφημερίδα «Δικέφαλος Αετός».

Πρόκειται για τον 26χρονο Γκανέζο Εγκέν Ανσά που αγωνίζεται στη Χάποελ Κιριάτ του Ισραήλ ως δανεικός από τη Χάποελ Ρανανά και για τον 22χρονο Ιβοριανό Ραζάκ Σισέ που είναι δανεικός στην Ιτιχάντ της Αιγύπτου από τη Ζάμαλεκ.

Ο Ανσά μετράει φέτος με τη Χάποελ Κιριάτ 29 συμμετοχές με επτά γκολ και τρεις ασίστ, ενώ ο Σισέ στην Ιτιχάντ έχει τη φετινή σεζόν 17 συμμετοχές και έξι γκολ.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - Το έγγραφο του Κωνσταντίνου Σπανούδη για τη χρήση του ύμνο του Α.Σ. Πέρα προς τον Ιωάννη Χαλκούση και η απάντηση του Κωνσταντινουπολίτη Προέδρου και στιχουργού!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΑΡΙΛ ΜΕΪΚΟΝ: «Θέλω να νιώσω τον κόσμο της ΑΕΚ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑΤΣΟ ΜΟΓΙΑ: «Είμαστε διψασμένοι και... Original 21»

Ο χάρτης της νέας ΑΕΚ: Ανάλυση για το τι ισχύει για κάθε κιτρινόμαυρο ενόψει της νέας σεζόν και όχι μόνο

Ο Εγκέν Ανσά εν δράσει:

Ο Ραζάκ Σισέ εν δράσει:

Photo Credits: Κώστας Τόπας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα