Μάρκο Σίλβα: «Στους Έλληνες παίκτες δεν αρέσει η πρωινή προπόνηση... προτιμούν να πίνουν καφέ»

Gazzetta team
Μάρκο Σίλβα: «Στους Έλληνες παίκτες δεν αρέσει η πρωινή προπόνηση... προτιμούν να πίνουν καφέ»

bet365

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, υποστήριξε σε ομιλία του ότι στους Έλληνες παίκτες δεν αρέσει η πρωινή προπόνηση.

Τις εμπειρίες του από το ελληνικό (Super League Interwetten) και το αγγλικό πρωτάθλημα (Premier League) μοιράστηκε ο Μάρκο Σίλβα στο διαδικτυακό συνέδριο του συνδικαλιστικού οργάνου Πορτογάλων ποδοσφαιριστών. Ο πρώην προπονητής των Ολυμπιακού (2015-16), Χαλ (2017), Γουότφορντ (2017-18) και Έβερτον (2018-19) τόνισε ότι στους Έλληνες παίκτες κατά κανόνα δεν αρέσει η πρωινή προπόνηση.

«Στους Έλληνες παίκτες κατά κανόνα δεν αρέσει να κάνουν προπόνηση το πρωί. Ο καιρός στην Ελλάδα είναι πολύ καλός και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να πίνουν καφέ μέχρι αργά (γέλια). Όλα, όμως, είναι ζήτημα προσαρμογής. Όταν εξηγείς ξεκάθαρα γιατί παίρνεις μία απόφαση, το μήνυμα λαμβάνεται. Στην Αγγλία θέλουν να κάνουν προπόνηση με την μπάλα, δεν τους αρέσει το υπόλοιπο κομμάτι της προπόνησης. Είναι θέμα κουλτούρας και αυτό μεταδίδεται και στους ξένους παίκτες», υποστήριξε ο 43χρονος Πορτογάλος προπονητής.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα