Άρης: Ο Αστέρας και το σχέδιο αλλαγών στην 11αδα

Άρης: Ο Αστέρας και το σχέδιο αλλαγών στην 11αδα

bet365

Αναπόφευκτες είναι οι αλλαγές στο βασικό σχήμα του Άρη στον εκτός έδρας αγώνα (25/4, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς έχει διαπιστωθεί σωματική αλλά και πνευματικά κούραση συγκεκριμένων παικτών.

Η αλήθεια είναι ότι για κάμποσες εβδομάδες ο Άκης Μάντζιος δεν είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει σε βαθύτερη χρησιμοποίηση του ρόστερ του καθώς είχε να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών. Μερικά εξ’ αυτών παραμένουν καθώς θεωρείται δύσκολη η επιστροφή των Γιοχάν Μπεναλουάν, Έργκυς Κάτσε στον εκτός έδρας αγώνα (25/4) με τον Αστέρα Τρίπολης, πιθανότατα θα είναι διαθέσιμοι μετά τη διακοπή των Playoffs και αφού θα έχουν ολοκληρώσει το πλάνο θεραπειών τους.

Ο Χαβιέρ Ματίγια – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντικαταστήσει το Τζέιμς Τζέγκο στον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς η κόπωση του Αυστραλού είναι εμφανής στα τελευταία παιχνίδια – επέστρεψε μόλις την περασμένη Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό έπειτα από απουσία σχεδόν δυόμισι μηνών. Τελευταία παρουσία του στο αρχικό σχήμα ήταν στις αρχές του Φλεβάρη στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και τελευταία του συμμετοχή ήταν τα έξι αγωνιστικά λεπτά που πήρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Οπότε, ήταν λογική η αμφιβολία του Άκη Μάντζιου για το επίπεδο ετοιμότητας του 32χρονου μέσου, γι’ αυτό δεν τον ξεκίνησε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή και του Μπρούνο Γκάμα στην αρχική ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος ταλαιπωρήθηκε από τη θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο, πίεσε πολύ τον εαυτό του να επιστρέψει αλλά δεν ήταν έτοιμος για να αρχίσει παιχνίδι, γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πλέον υπολογίζεται (λογικά) για το αριστερό άκρο της επίθεσης του Άρη.

Η 3η αλλαγή στην οποία προσανατολίζεται ο προπονητής του Άρη έχει να κάνει με την επιστροφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Εμάνουελ Σάκιτς στο δεξί άκρο της άμυνας ο οποίος στο τελευταίο διάστημα δείχνει να μην… πατάει καλά στο γήπεδο. Ερωτηματικό υπάρχει και για το αριστερό άκρο της άμυνας όπου η επιλογή θα γίνει μεταξύ των Κριστιάν Γκάνεα, Νικόλα Ιωάννου.

Ο Γιώργος Λέντζας στο 4ο επεισόδιο του Φανέλα by Gazzetta μας εξηγεί γιατί έγινε Αρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα