Τρεις θρύλοι της ΑΕΚ μαζί στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena (pics & vids)

Τρεις θρύλοι της ΑΕΚ μαζί στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena (pics & vids)

Gazzetta team
Τρεις θρύλοι της ΑΕΚ μαζί στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena (pics & vids)

bet365

Σεραφείδης, Παραγιός, Νεστορίδης βρέθηκαν μαζί στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena για τα 97 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ.

Σε μια συνάντηση - ύμνο για την κιτρινόμαυρη ιστορία, στο πλαίσιο του αφιερώματος της NOVA για τα 97 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ, οι τρεις θρύλοι της Ένωσης βρέθηκαν μαζί στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena.

«Αυτοί που έγραψαν την ιστορία περπάτησαν και πάλι με υπερηφάνεια στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Στα 97 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας μας ο Στέλιος Σεραφείδης συνόδευσε τον Αντώνη Παραγιό και τον Κώστα Νεστορίδη στo χώρο στον οποίο μεγαλούργησαν, σε μία συνάντηση-ύμνο στην κιτρινόμαυρη ιστορία», έγραψε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media.

Αυτοί που έγραψαν την ιστορία περπάτησαν και πάλι με υπερηφάνεια στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Στα 97 χρόνια...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED