Καμαρά: «Πρέπει να δούμε τι έγινε και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις» (vid)

Gazzetta team
Καμαρά: «Πρέπει να δούμε τι έγινε και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις» (vid)

bet365

Ο Μαντί Καμαρά στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στάθηκε στην ανάγκη η ομάδα του να κάνει το come back στα καλά ματς.
Ο Μαντί Καμαρά επισήμανε στη NOVA μετά το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για:
Την ήττα με 2-0: Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός και έβαλε τα γκολ. Εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Πρέπει τώρα να δούμε τη συνέχεια.
Το εάν επηρεάστηκε ο Ολυμπιακός από τις απουσίες: Δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο οι απουσίες. Εκτός από τον Αβραάμ υπήρχαν πολλοί συνηθισμένοι παίκτες. Πρέπει να δούμε τι έγινε σήμερα. Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις διότι αυτός ο σύλλογος θέλει και το Κύπελλο.
Το Κόπα Άφρικα και ότι παίζει συνέχεια: Το Κόπα Άφρικα είναι ακόμα μακριά. Θα έχω χρόνο να ξεκουραστώ έως τότε. Δεν αποτελώ εξαίρεση διότι για όλους τους παίκτες ισχύει αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα