ΑΕΚ: Μέσα ο Γαλανόπουλος για Αστέρα, εκτός ο Τάνκοβιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μέσα ο Γαλανόπουλος για Αστέρα, εκτός ο Τάνκοβιτς

bet365

Ο Γαλανόπουλος παρά το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, μπήκε τελικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός όπως αναμενόταν έμεινε ο Τάνκοβιτς. Με 18αδα πάει η Ένωση λόγω των αρκετών απουσιών.

Το διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη αποτέλεσε μια σημαντική «ένεση ψυχολογίας» για την ΑΕΚ ενώ ταυτόχρονα ισχυροποίησε τη θέση της στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να δώσουν αξία σε αυτό το αποτέλεσμα παίρνοντας το τρίποντο και στο κυριακάτικο ματς του ΟΑΚΑ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (17:15). Ένα ματς το οποίο στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο, λαμβάνοντας υπόψη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τη φετινή σεζόν η Ένωση εντός έδρας για να πάρει αποτελέσματα. Ειδικά κόντρα στις ομάδες της πρώτης εξάδας, η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν δεν έχει κερδίσει κανέναν από αυτούς τους αντιπάλους της στο ΟΑΚΑ...

Δεδομένα πάντως το νικηφόρο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή και με την αντίδραση που βγήκε τόνωσαν την αυτοπεποίθηση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Κάτι που έλειπε είναι η αλήθεια. Όπως, βέβαια, δεν λείπουν και τα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία η ΑΕΚ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει και δεν είναι και λίγα. Μπορεί οι Μαχαίρας, Βασιλαντωνόπουλος, Αλμπάνης και Λόπες να ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και τις ενοχλήσεις που ένιωθαν μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο τα τελευταία απρόοπτα είχαν να κάνουν με τους Τάνκοβιτς και Γαλανόπουλο.

Ο Τάνκοβιτς κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει με τις ενοχλήσεις που ένιωθε, πηγαίνοντας με ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες και όπως αναμενόταν μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Θα είναι έτοιμος, πιθανότατα, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί μεσοβδόμαδα. Όσο για τον Γαλανόπουλο, ο Έλληνας μέσος είχε ένα πρόβλημα στην προπόνηση της Παρασκευής, ωστόσο κατάφερε να μπει τελικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Αρκάδες. Φυσικά στην αποστολή επιστρέφει, όπως αναμενόταν, ο Τσιγκρίνσκι.

Την ίδια στιγμή δεν υπολογίζονται και οι γνωστοί απόντες Λάτσι, Χνιντ, Μπακάκης, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σάκχοφ, Σιμόες (ο Πορτογάλος μετά την επέμβαση μένει και τυπικά εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν) και Χριστόπουλος. Έτσι η ΑΕΚ πάει και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με τα προβλήματα να αγγίζουν ξανά διψήφιο νούμερο!

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε μόλις 18 ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο. Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα