ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Γκαργκαλατζίδης

ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Γκαργκαλατζίδης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Γκαργκαλατζίδης

bet365

Ο νεαρός φορ των Κρητικών υπέστη θλάση και ενδέχεται να μην παίξει ξανά μέχρι το φινάλε των play out
Νοκ άουτ από το ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί και ίσως από το υπόλοιπο των play out τέθηκε ο Γκαργκαλατζίδης, καθώς ο νερός φορ του ΟΦΗ υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων, συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/4) η προετοιμασία της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (17/4, 15:00).
Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεση του για την προσεχή αναμέτρηση τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, όπως προέκυψε από το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε.
Oι Κώστας Γιαννούλης και Ricardo Vaz ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας παράλληλα και σε μέρος της προπόνησης.
Θεραπεία συνέχισαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Luc Castaignos, Adil Nabi, Juan Neira και Felipe Souza.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (16/4), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα