Παναθηναϊκός: Ψάχνοντας την λύση στην άμυνα

Παναθηναϊκός: Ψάχνοντας την λύση στην άμυνα

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ψάχνοντας την λύση στην άμυνα

bet365

Στον Παναθηναϊκό η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς με τον Άρη συνεχίζεται με απόλυτη ηρεμία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, με το θέμα στην άμυνα να είναι αυτό που καλεί τον Μπόλονι να βρει την πιο κατάλληλη λύση...

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ως γνωστόν ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού όπως έδειξε η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης» και υπάρχουν ακόμα περιθώρια για να είναι παρών στο παιχνίδι της Λεωφόρου (18/4, 15:00).

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο Ολλανδός κριθεί ότι δεν είναι ετοιμοπόλεμος και θα είναι ρίσκο να συμπεριληφθεί πιο γρήγορα στα πλάνα του Ρουμάνου κόουτς, το θέμα στην άμυνα μετά και την απουσία του Πούγγουρα που αποβλήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, μεγαλώνει.

Ο Σεχ Νιάς, με τον καρπό του να είναι μια χαρά αφού η ακτινογραφία που έβγαλε για τις ενοχλήσεις που αισθανόταν είναι καθαρή, φαντάζει αυτή τη στιγμή η προφανής επιλογή για να βρεθεί στο πλευρό του Φραν Βέλεθ που επίσης θα οπισθοχωρήσει και θα επιστρέψει στην αμυντική γραμμή.

Ο Νιάς τοποθετήθηκε στα στόπερ και στο πρόσφατο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» όταν πλέον το «τριφύλλι» είχε μείνει με παίκτη λιγότερο και έδειξε να ψάχνεται για να καταλάβει την θέση και τους χώρους του...

Μια περίπτωση που θα μπορούσε να βρεθεί στο μυαλό του Λάζλο Μπόλονι, είναι και αυτή του Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός φουλ μπακ, έχει αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές στην καριέρα του ως κεντρικός αμυντικός, όλες με την Εστουδιάντες, ενώ στον Παναθηναϊκό πριν από δυο εβδομάδες στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκε ως... 6άρι, ώστε να μείνει ο εντυπωσιακός Μολό δεξιά.

Είναι κι αυτή μια θέση στην οποία έχει παίξει ξανά στο παρελθόν, όσον αφορά το χώρο του κέντρου, ωστόσο, λόγω και της αμυντικής του φύσης, ενδεχομένως να συγκεντρώσει κάποιες πιθανότητες για το πλάνο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα