Άρης: Νέο πρόβλημα με Μάνο

Άρης: Νέο πρόβλημα με Μάνο

Gazzetta team
Άρης: Νέο πρόβλημα με Μάνο

bet365

Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ανάγκασαν τον Δημήτρη Μάνο να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και το απόγευμα ο παίκτης θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Άρη.
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Άρη καθώς ο Δημήτρης Μάνος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν συμμετείχε στη σημερινή (14/4) προπόνηση. Ο Βεροιώτης επιθετικός θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων» ούτως ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια ο τραυματισμός. Παράλληλα, ο Μπρούνο Γκάμα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα παράλληλα μ’ αυτό της θεραπείας, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στο γήπεδο. Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Γιοχάν Μπεναλουάν, Έργκυς Κάτσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα